Bejelentés


ANTI-AGING ENERGIA KAPSZULÁK A HOSSZÚ, MINŐSÉGI ÉLETÉRT

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom. 

 

ITT KÉSZÜL AZ ELEV8 FORMULA

 


 

Az Elev8 kapszula a B Epic UTAH államban lévő FDA által regisztrált és ellenőrzött gyárában készül.

Kóser és Halal tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

ELEV8 ENERGIA KAPSZULA ÖSSZETEVŐI

 

 

 

 

 


Adaptogén szuper keverék

Ötvözi az ősi tibeti, orosz és kínai tradicionális orvoslás tapasztalatait


Rhodiola rosea:

 


 

Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

Szabályozza a kortizol szintet, a stressz hormonokat, támogatja a sejtek anyagcseréjét, pozitívan befolyásolja az agy működését, a szív egészségét, csökkenti a depressziót

 

3000 méter magasban őshonos növény, aranygyökérnek vagy sarki gyökérnek is nevezik. Kelet- és Közép-Ázsia népei évezredek óta használják, egészségmegőrző hatását már az 1200 évvel ezelőtti tibeti írásos emlékek is megörökítik.


A Rhodiola Rosea ismert tulajdonságai és hatásai:

- Védelmet nyújt stressz ellen.

- Csökkenti a stressz káros hatását a szívre nézve.

- Csökkenti, vagy eltünteti a depressziót.

- Védi az immunrendszert.

- Elősegíti az immunrendszer és a hormonszint egyensúlyba kerülését.

- Javítja, vagy helyreállítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenállását.

- Védi a májat a mérgező anyagoktól.

- Daganat ellenes hatást fejt ki a szervezet mérgekkel szembeni ellenállásának növelése útján.

- Csökkenti a vércukor-szintet.

- Növeli a szexuális energiát. Hatásos szexuális zavarok gyógyításában mindkét nemnél.

- Kimagasló antioxidáns hatása van.

- Javítja a sportolók teljesítőképességét és kitartását, elősegíti az anabolizmust (növeli az összehúzó izomrostok tömegét), lehetővé teszi az anyagcsere tartalékok hatékonyabb kihasználását.

- Javítja az általános közérzetet, a szellemi frissességet.

- Javítja az emlékezetet és általában a szellemi munkát.


A Rhodiola rosea egy különleges adaptogén, mely jó néhány olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek a többi adaptogén anyag fölé helyezik ezt a gyógynövényt.


Népi gyógyászati adatok szerint hatóanyagai támogatják a szervezet ellenállóképességét, enyhítik a stressz és feszült életmód okozta tüneteket, támogatják az idegrendszert, valamint általános roboráló hatással bírnak.

 


Ganoderma:

Kínában "Ling Zhi", Japánban "Reishi"

 


Csodálatos növénynek tartják, s valóban szuper gyógynövény, mert oxigénnel tölti fel a szervezetet és automatikusan optimális szintre állítja a pH szintet. csökkenti a koleszterin szintet, megtisztítja az allergia következtében gyulladt légutakat.

A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít", de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.


Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

 

A Ganoderma igazolt gyógyhatásai

A pecsétviaszgomba kiterjedt és kúraszerű alkalmazása
- javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású),
- segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,
- tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a - vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő - kezelésében
- májvédő,
- kemo- és radiopreventív,
- fekély ellenes,
- vírusellenes,
- magas vérnyomás ellenes,
- koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
- vérrögképződést gátló,
- antidiabetikus,
- antioxidáns

Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet:

"A Ganoderma valóban univerzális orvosság?"

Az első kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: "igen", mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.

A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.


Bacopa Monnieri:

 


India titkos kincse. Egyéb nevei: brahmi, kakukkfű levelű gratiola, víziizsóp,

Agyserkentő hatású gyógynövény, ami fokozza az agyunk vérellátását. Vizsga időszakban kiváló, mert hihetetlenül fejleszti a memóriát, de akár regenerálódási szempontból is használható.

Javítja a kognitív funkciókat, erős antioxidáns, javítja a mentális funkciókat, segít hátfájás, ízületi fájdalmak, szexuális problémák esetén, vízhajtó, szív-, idegrendszerre ható és tonizáló hatása ismert. . Használják asztma , rekedtség, elmebaj, epilepszia és Alzheimer-kór kezelésére . Erős idegrendszerre ható és szorongás elleni szer. Jó hatású a szívre is.

 

Shiitake:


A Shiitake gombát a Távol-Keleten "véraktivátornak" tartják, és többféle panasz, betegség (pl. meghűlés, gyermekek kanyarója, tüdőgyulladás, gyomorfájás, fejfájás, általános gyengeség, vízkórság, fekete himlő) megszüntetésére és gyógyítására használták. Kínában azok között a "gyógynövények" között említik, amelyek többféle öregedés elleni anyagot tartalmaznak. Japánban hagyományosan gyomorfekély, köszvény, székrekedés, rövidlátás, allergiák, aranyér, gennyedések és szexuális zavarok kezelésére használták.

A Shiitake gombát leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések (pl. gyomor-, máj-, végbél- és tüdőrák, valamint leukémia) megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére, illetve kezelésére és a krónikusan magas koleszterinszint csökkentésére használják. Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyag (fiatalít), fiataloknak pedig a stressz és a fáradtság ellen nyújthat segítséget.


Cordyceps:

 


 

A Cordyceps ritka és egzotikus gyógygomba Kína, Nepál és Tibet hegyvidékeiben honos.

A gomba ismerete és használata Kínában mintegy 3000 évre tekint vissza. Kínában, az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására.

A Cordyceps Tibet alpesi vidékein terem. A tibeti hegyi pásztorok már kétezer éve fogyasztják fáradtság leküzdésére. Fokozza az életerőt, fenntartja az energiaszintet a rendkívül nagy magasságban. Növeli az oxigén kapacitást, és a sejtek energiáját.

A hagyományos kínai gyógynövények “csodatévő” alkotóelemeként vált ismertté. A Cordyceps Kínában rendkívüli népszerűségnek örvend, ahol hagyományosan a meggyengült légzőszervrendszer és a szervezet ellenállóképességének erősítésére használják. Az utóbbi időben a médiában ezt a gombafajt egyszerűen csak kínai gombaként is emlegetik!

A nyugati világban ez a gomba 1993-ban vált ismertté, amikor is a kínai nemzeti játékokon a futónők 9 világrekordot döntöttek meg.

A meglepően jó eredményeiket a sok edzésmunka mellett a Cordyceps használatának tulajdonították. Hiyoshi és munkatársai hosszútávfutók bevonásával egy Cordycepset tartalmazó terméket tanulmányoztak és a kísérletben résztvevő versenyzők 71%-nak javult a teljesítménye, amit részben a légzésfunkciók javulásának, részben a tejsav metabolizmusra kifejtett hatásnak tulajdonítottak.

A hagyományos kínai orvostudomány tapasztalatai szerint a hernyógomba erőt, kitartást és akaraterőt kölcsönöz, nem utolsósorban a szexuális életben is.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy fogyasztása elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását, felerősítheti a szervezet immunválaszait.

Hozzájárulhat a vérzsír szint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez, végső soron a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Antioxidáns hatású, részt vesz a szabadgyökök okozta káros oxidatív hatások ellensúlyozásában, így az öregedési folyamatok gátlásában,

Elősegítheti egyes baktériumok és gombák szaporodásának, fejlődésének gátlását.

Cordyceps több olyan panasz ellen hatásosnak bizonyult, amelyek a változó korban is gyakoriak: a Cordyceps leggyakrabban említett javaslatai állóképességi problémák, depresszió, kimerültség és szexuális működési zavar.

Sok vizsgálattal egyértelműen megerősítették a Cordyceps jótékony hatását fokozott idegesség és szellemi fáradékonyság esetében is.

- Támogatja az immunrendszert
- Serkenti az életerőt
- Antioxidáns
- Jótékonyan befolyásolhatja a tüdő és a vesék működését
- Csökkentheti a vércukor és a vérlipidek szintjét
- Segít az immunrendszer egészségének megőrzésében
- Erősítheti a légzőszervek működését
- Élénkítő hatású


 

Chaga:

 


A Chaga gyógygomba közismerten jótékony szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, és az energetizálásban.

A szibériai Chaga a gyógygombák királya. Több mint 215 növényi tápanyagot tartalmaz. Erősíti az immunrendszert, közvetlenül stimulálja a nyirokrendszerben keringő limfocitákat aT és B sejteket. T-sejtek feladata a beteg sejtek (pl. vírussal fertőzött sejtek) felismerése és elpusztítása. A B-sejtek felismerik az "idegen" sejteket és anyagokat (például a szervezetbe behatoló baktériumokat.


Természetes energia és tisztító keverék

Természetesen növeli az energiaszintet, elmulasztja a fáradtságot, Javítja a koncentrációt és a megértést, növeli a teljesítményt, mindezt az energiaitalok kellemetlen mellékhatásai, azaz izgatottság, fejfájás, negatív érzelmi és fizikai mellékhatások nélkül.

Növeli a teljesítményt az energiaitalok okozta kellemetlen idegesség, fejfájás és más negatív kognitív, érzelmi és fizikai mellékhatásai nélkül.


Természetes koffein :

 


 

Zöld kávébab kivonat. Kevesebb koffeint, több klorogénsavat tartalmaz. A zöld kávé szellemileg frissít, élénkít. Erős antioxidáns, fogyasztásával irányíthatóvá válik a testsúly, a vércukorszint, a vérnyomás és a koleszterinszint. Előnyösen hat a glikémiás reakciókra, gátolja a cukor képződését a májban.

 

 

 

 


Guarana:

 


Számtalan klinikai vizsgálattal alátámasztva javítja a memóriát és az éberséget, valamint a hangulatot.

A Guarana alapvetően a koffein növényi formája.

- Megnöveli a zsírok energiaforrásként történő hasznosítását, lehetővé téve ezzel a „zsírvesztést”
- Azonnali energialökést ad és a mentális tisztaságot is növeli
- Stimulálja a központi idegrendszert ill. a szív-és érrendszert, ami segít legyőzni vagy csökkenteni a fáradtságot


Yerba mate:

 


Igazi antioxidáns, étvágycsökkentő, fokozza a szervezet méregtelenítő hatását, nyugtató


- Feltölt energiával és csökkenti a kimerültséget
- Javítja általános közérzetedet
- Fokozza koncentrációs képességedet
- Csökkenti az éhség érzetet
- Vitaminokban rendkívül gazdag: A, B1, B2, B3, B6, C és E
- Értékes ásványi anyag forrás: magnézium, vas, kálium, mangán és cink
segíti a karcsú alak megőrzését,
- Éhség csökkentő hatású
- Fokozza a kalóriák égetését
- Segíti a fogyókúrát
- Segíti az erek tisztulását
- Csökkenti a koleszterin szintet
- Antioxidánsokban gazdag
- Lassítja a szervezet öregedését
- Erősíti az immunrendszert
- Enyhítik az allergiát.

A yerba mate tea fogyasztás pozitív mentális hatásai:
- Energikusabbnak érzed magad és több erőd van terveid megvalósítására
- Koncentrációs képességed javul
- Éberebb és összeszedettebb vagy
- Könnyebben és hatékonyabban tudsz tanulni
- Kevesebb evés után sem vagy éhes, így könnyebbnek érzed magad
- Segítheti az általad kívánt súly elérését és megtartását,

A yerba mate stimuláló hatása egyenletes és folyamatos. Nem okoz olyan mellékhatásokat, amik gyakoriak a kávé estében, mint a feszültség és szorongás érzet, vagy az energiaszint hirtelen változásai.

 


L Theanine:

 


Hatásosan növeli a nyugalom érzését és csökkenti a szorongásos tüneteket, javítja a koncentrációs képességeket és a tanulási teljesítményt

.Nyugtató hatású, növeli a dopamin- és GABA-szintet az agyban, ami a szorongás csökkenéséhez vezet.
Az L Theanine a szrongás természetes ellenszere.
Enyhíti a menstruáció előtti rossz közérzetet.
A PMS tüneteinek enyhítésére is jó az L-theanine.
Megkönnyebbülést hoz a szorongásos, depresszió esetén


Niacinamid:

 


B3 vitamin. hatásosan növeli a nyugalom érzését és csökkenti a szorongásos tüneteket, javítja a koncentrációs képességeket és a tanulási teljesítményt.

A Niacinamid többek között az energiatermelő folyamatok működéséhez létfontosságú, a sejtanyagcsere kulcsenzimjeinek alkotója. Belsőleg elsősorban vitaminhiányos állapotok megelőzésére használják.

 

Teljes értékű természetes táplálék keverék

Adalékanyagoktól és mesterséges összetevőktől mentes gyümölcsök és zöldségek, spenót, brokkoli, sárgarépa, cékla, paradicsom, shitake gomba, alma, áfonya, gránátalma, narancs, szőlő, földieper

 

Egy kapszula tartalmazza a szervezet napi zöldség-gyümölcs szükségletének felét!

Ez az élelmiszer-koncentrátum biztosítja a megfelelő egyensúlyt a szervezetben. Tele van természetes szerves vegyületekkel, amelyek egészségünk szempontjából nélkülözhetetlenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!